lauantai 1. elokuuta 2015

Jumala puhuu englantia - Olli Immonen palvoo samalla kielellä


Kun kristityt hyväntekijät vaelsivat Venäjälle rakentamaan kirkkoja ja jakamaan armopaloja paikalliselle rahvaalle kiinnitin huomiota monien pukeutuneen t-paiotihin, joissa oli hurskaita iskulauseita. Englannin kielellä. Nämä hurskaat henkilöt eivät kaiketi itse olettaneet heidän kirkossaan veisaavien karjalaismummojen ymmärtävän näitä viestejä. Tai kenties näiden apostolien jumala onkin englannin kielinen. Tai sitten teksti on suunnattu sponsoreita varten otetuille valokuville tai videoille.

Ihmeellisempääkin tapahtuu. Suomalaisen monokultturin tukipilari, kansanedustaja Olli Immonen kirjoitti purkauksensa toisella kotimaisella, englanniksi ja häipyi sitten ulkomaille etelän lämpöön. Havaitsemmeko tässä jotain ristiriitaisuutta? Ei välttämättä. NATO:n suosikkeja viidennen kolonnan riveihin ovat juuri äärioikeiston edustajat. Tämä nähtiin jo muinoin kylmän sodan aikana monissa euroopan maissa ja sama on saatu todeta jo Ukrainassa.

Kylmän sodan aikana suurelta osin äärioikeistosta koostuvat yksiköt oli nimellisesti perustettu Neuvostoliiton hyökkäyksen varalta. Kun hyökkäystä ei koskaan tullut nämä operaatio Gladiona tunnetut joukot keskittyivät paikallisten radikaalien vasemmistolaisten, erityisesti kommunistien murhaamiseen ja muuhun väkivaltaiseen torjuntaan.

Toisin kuin väitetään Gladio-yksiköitä ei hajotettu kylmän sodan jälkeen vaan ne ovat toiminnasssa edelleen kuten näemme parhaiten juuri Ukrainassa. Sama meininki on meneillään myös esimerkiksi Venezuelassa, jossa "rauhalliset mielenosoittajat" ampuvat poliiseja rynnäkkökivääreillä ja virittelee rautalankoja katujen poikki jotka tarvittaessa leikkaavat huolimattoman motoristin pään irti. Heidän "rauhaomaiseen protestointiinsa" kuuluu muun muassa ambulanssien pääsyn estäminen sairaaloiden ensiapuun ja linja-autojen pysäyttäminenniin etteivät ne pääse liikennöimään köyhälistön alueelle.

Yhdysvaltalainen aktivisti Sibel Edmonds puhuukin jo Gladio-B:stä. Kenties Olli Immonen yrittää herättää huomiota NATO:n päämajan rahoittajien huomiota. Tänään näyttönsä antoivat myös toiset uussiitoinilaiset jotka itselleen ominaisen "miehekkäästi" kävivät joukolla yhden kimppuun ja potkivat maassa makavaa. Tässä on lisää kolkkapoikia NATO:n Gladio-B:n palvelukseen.

Gladion pääasiallisena toimintamuotona oli ns jännitteen strategian toteuttaminen. Tämän paradigman piirustukset laati amerikkalainen kenraali Lyman Lemnizer ja ne tunnetaan operaatio Northwoodsin nimellä. Tarkoituksena oli tappaa amerikkalaisia siviilejä ja sotilaita ja panna teko kuubalaisten piikkiin tulevan hyökkäyksen legitimoimiseksi. Suunnitelma ei kuitenkaan käynyt presidentti Kennedyn pirtaan ja maksoi vastahankaisuudestaan hengellään. Kennedy oli muuttamassa politiikkaansa liennytyksen suuntaan mikä ei käynyt isänmaallisten piirien pirtaan.

JFK:n kohtalon koki myöhemmin Olof Palme, joka ei osallistunut tarpeeksi tarmokkaasti ollut nostamassa painetta Neuvostoliiton suuntaan. Tilalle tuli lepsu Ingvar Carlsson ja amerikkalaiset saattoivat todeta Ruotsin muuttuneen taas "normaaliksi maaksi". Molemmissa tapauksissa teko yritettiin pistää vasemmistoradikaalien piikkiin.  Jännitteen strategia saavutti kuitenkin huipentumansa 11.9 , 2001 kun Yhdysvallat tuhosi itse kolme pilvenpiirtäjää ja pani sen Al-Quaidan piikkiin.

Olli Immonen kasaa CV:tään NATO:n suuntaan luotettvana henkilönä. Tästä syystä julistus kyhättiin englanniksi. Töitä on varmaan tarjolla myös tänään Jyväskylässä rettelöineille natseille. Muihin potentiaalisiin stipendiaattein kuuluvat verkkomeedion ympärillä hääräävät siitoinilaiset kapiaiset. lapsellisen disinformaationsa kera. Idiotia on tässä tapauksessa vain etu sillä amerikkaa palvova suuri yleisö ei millään usko, että tällaiset pölvästit pääsevät NATO:n hommiin.